Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Ervaring: Leonard van Asselt

Ervaring: Leonard van Asselt

  • 30-11-2020

Mijn naam is Leonard van Asselt, 21 jaar oud en derdejaars student Communicatie op Hogeschool Windesheim. In juni van dit jaar solliciteerde ik op de vacature stagiair Marketing & Communicatie en op dit moment ben ik al ruim zeven weken aan het werk bij Groothuis Bouwgroep. Mijn stage richt zich vooral op bedenken, uitwerken en realiseren van video’s die bedoeld zijn voor intern en extern gebruik. In de praktijk houdt dat in dat ik regelmatig op een bouwplaats te vinden ben of dat een afdeling intern mij vraagt een video te maken.

Als stagiair krijg ik bij Groothuis de ruimte om mij te ontwikkelen. Ik begon deze stage met een voorkennis van een aantal Adobe programma’s en heb deze kennis verder mogen ontwikkelen door opdrachten uit te voeren. De begeleiding bij Groothuis is fijn. Ik heb een vaste stagebegeleider, waarmee ik veel contact heb en afspraken inplan om grotere onderwerpen te bespreken.

Bij Groothuis Bouwgroep wordt veel om de medewerkers gegeven. Dit merkte ik al tijdens mijn eerste stagedag. Alle middelen die ik nodig had om mijn eerste stagedag goed te beginnen stonden netjes klaar. De collega’s om mij heen waren vriendelijk en stelden zich (op 1,5 meter) aan mij voor. Daarnaast vond ik op mijn bureau een goodiebag met leuke Groothuis producten. Alles bij elkaar gaf mij dit een fijn gevoel.

De eerste weken bij Groothuis Bouwgroep waren leuk en leerzaam! Ik zie uit naar de weken die komen gaan en hoop op een fijne voortgang en afsluiting van mijn stage!

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×