Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Digitale kwartaalbijeenkomst

Kwartaalbijeenkomst

  • 15-05-2020 t/m 15-05-2020
  • Groothuis Bouwgroep

Afgelopen vrijdag vond de allereerste digitale kwartaalbijeenkomst bij Groothuis Bouwgroep plaats. Net als anders willen we onze medewerkers op de hoogte brengen van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf, alleen was de voorbereiding dit keer een stuk technischer, maar zeker haalbaar!

Bijna 100 medewerkers, thuis, op kantoor of op de bouwplaats, namen deel aan de kwartaalbijeenkomst in het digitale Café Oranje. In dit interactieve café werd er afgetrapt met de presentatie. In de tussentijd hadden de medewerkers de mogelijkheid om vragen te stellen via een chatfunctie.

Na het officiële gedeelte was er tijd voor wat gezelligheid en daar kan een pubquiz natuurlijk niet aan ontbreken. Alle medewerkers namen fanatiek deel. Tot slot hebben we afgesloten met een vrijdagmiddagborrel. Een hapje en een drankje waren al van te voren opgestuurd en via Café Oranje hadden de medewerkers de mogelijkheid om een digitaal tafeltje te kiezen om vervolgens met collega’s via Teams na te borrelen.

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×