Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Kick Off Groothuis Bouwgroep

Kick Off

  • 20-04-2020

Tegenwoordig verlopen afspraken en meetings met meer dan drie personen iets anders dan we gewend zijn. Mogelijk is het zeker, maar dan net even in een andere vorm. De Kick Off, het moment waar we onze nieuwe medewerkers verwelkomen, vond dan ook grotendeels digitaal plaats. Thuis of op kantoor met een bakje koffie en een lekkernij die van te voren werd opgestuurd, werd de Kick Off afgetrapt. Via videochat kon de presentatie gevolgd worden en maakten de medewerkers kennis met elkaar en de organisatie. Een leuke interactieve meeting!

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×