Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Onze route naar 2023

De stip in de toekomst: 2023

  • 30-11-2020

Ondernemerschap is rentmeesterschap; zo luidt de eerste regel van onze visie. Dit duidt de intrinsieke drijfveer aan van onze organisatie om in een veranderend tijdperk een bijdrage te leveren aan een betere leefwereld. Concreet: wij streven er naar om voor onze klanten een aanbieder te zijn die duurzame vastgoedoplossingen biedt voor nu en later.

Het ontwikkelen van een toekomstgerichte visie en strategie is bouwen aan een organisatie. Bouwen aan continuïteit, wendbaarheid en groei. Zo kunnen we anticiperen op veranderingen. Onderstaande animatie laat de reis zien van de afgelopen 60 jaar en de weg richting de toekomst. De stip op de horizon 2023. De weg daarheen belooft dynamisch te worden, waar we in samenwerking met onze klanten, partners en medewerkers een verschil maken.

Herkenbaar? We komen graag in contact met professionals, klanten en partners die deze visie delen en samen willen werken!

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×