Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Sinterklaas bij Groothuis

Sinterklaas bij Groothuis

  • 22-11-2019 t/m 22-11-2019
  • 18:00 t/m 21:00 uur
  • Groothuis Bouwgroep

Vrijdag 23 november was het zover: het Sinterklaasfeest. Alle kinderen en natuurlijk de ouders verzamelden om half 6 in de kantine van Groothuis om met z’n allen patat met wat lekkers te eten. Na het eten was het al gelijk tijd voor de komst van de Sint en zijn pieten. De Sint mocht plaatsnemen op zijn mooie troon, vanuit waar hij samen met de pieten de cadeau’s kon uitdelen aan de kinderen. Per gezin werden de kinderen naar voren geroepen om het cadeautje uit te pakken.

We kijken terug naar een mooi Sinterklaasfeest!

 

 

 

 

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×