Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Groothuis Challenge

Groothuis Challenge

  • 13-09-2019 t/m 14-09-2019
  • Vlieland

13 en 14 september was het zover: de Groothuis Challenge. Na een lange voorbereiding vertrokken we vrijdag op een spectaculaire manier naar Vlieland. Met snelheden van 60 km per uur stuiterden we over de Waddenzee met rubberboten. Eenmaal op het eiland ging de tocht per fiets verder, lunchten we bij de vuurtoren, maakten we een excursie naar het drenkelingenhuis met de Vliehors Express, kookten we een kampvuurmaaltijd aan een driepoot en sloten we de dag af langs het kampvuur.

De zaterdag begon vroeg, donker en koud. In de duinen, aan de rand van het wad, genoten we tijdens het ontbijt van een schitterende zonsopkomst. Daarna staken we op de fiets het eiland over voor de Groothuis Games. Op het strand en in de Noordzee stond een parcours klaar van 5 spellen. Vuur maken, puzzel oplossen, water uit de zee dragen, menselijke toren bouwen, drenkeling door zee dragen en een schatkist opgraven; het was intensief, nat en koud, maar vol energie! We sloten de spellen af met het schrijven van metersgrote Latijnse woorden die uit het DNA van Groothuis Bouwgroep afgeleid waren.

Na de Groothuis Games kon iedereen zich op de camping douchen, omkleden en even bijkomen met koffie/thee en suikerbrood, om vervolgens de laatste fietstocht naar de boot te maken. Daar werden we met dezelfde rubberboten naar sleepboot De Holland gebracht, die ons naar Harlingen overbracht. Op de boot stond een uitgebreide lunch voor ons klaar en tot slot genoten we van de zon en de rust.

Als collega’s van de Groothuis Challenge kijken we terug op 2 fantastische en geslaagde dagen. Het heeft mooie gesprekken en momenten opgeleverd, het was echt een weekend
vol teambuilding.

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×