Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Werken bij Groothuis Bouwgroep
onze inzet gaat verder, wat is jouw ambitie?

Ervaring: Jimmy Vedder

  • 18-09-2019

Jimmy Vedder| 21 jaar | Liep stage bij Groothuis Bouwgroep van februari tot juni 2019 | Hanzeschool Groningen | Opleiding: Bedrijfskunde HBO | Droombaan: Een baan in de automotive branche of in extreme sporten

Welke opleiding?
Ik zit in het 3e jaar van de opleiding Bedrijfskunde.

Hoe lang heb je stage gelopen en wat voor stage was het (meeloopstage of afstudeerstage)?
De stage was een meeloopstage van 20 weken.

Wat hield je stage in bij Groothuis Bouwgroep (werkzaamheden/afstudeeronderzoek)?
Mijn voornaamste taak bij Groothuis Bouwgroep was het implementeren van het CRM-systeem. De wens van Groothuis was altijd om hiermee te werken, maar er was nog geen juist moment dat het van de grond kwam. Dit was een mooie uitdaging voor mij. Ik heb gekeken hoe het systeem werkt en ik heb de wens van elke afdeling in kaart gebracht. Op zich is de werking van het CRM systeem vrij makkelijk om te begrijpen. Dit zit logisch in elkaar. De complexiteit zit meer in het voldoen van de wensen van de diverse afdelingen. Dit is soms best lastig, omdat elke afdeling weer andere behoeften heeft.

Naast het CRM had ik vanuit school als opdracht om met de methode Lean Six Sigma het proces binnen de Timmerfabriek te optimaliseren. Tussentijds had ik ook nog wat ruimte voor andere dingen en heb ik de afdeling Marketing en Communicatie ondersteund met verschillende werkzaamheden.

Hoe heb je de stage ervaren bij Groothuis Bouwgroep?
Heel leuk! Ik kreeg voldoende vrijheid tijdens mijn stage. Je kon ook zelf aangeven welke dingen je leuk vindt om te doen, zodat je je daar in kunt ontwikkelen. Ik vond het zelf ook leuk om verschillende werkzaamheden te doen, die ik hiervoor nog nooit gedaan had. Zo leerde ik met VR werken en heb ik getekend in Revit, een programma die Groothuis gebruikt om informatie en tekeningen in modellen te verwerken. Verder heeft Groothuis een open cultuur en was er goede begeleiding.

Wat vond je het leukst tijdens je stage bij Groothuis Bouwgroep?
Eén van de leukste dingen vond ik toch wel de StudentBoard. We zijn samen met de StudentBoard een dagje naar de bouw geweest en daar zie je toch wel heel veel gebeuren. En natuurlijk vond ik het ‘uitje’ met de studenten leuk!

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×