Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Werken bij Groothuis Bouwgroep
onze inzet gaat verder, wat is jouw ambitie?

Ervaring: Jenine Altena

  • 18-07-2021

Jenine Altena | 21 jaar | Liep stage bij Groothuis Bouwgroep van januari tot juni 2019 | Hogeschool Windesheim | Opleiding: HRM | Droombaan: HR-adviseur en een eigen onderneming.

Welke opleiding?
Ik heb de opleiding HRM gevolgd op Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Hoe lang heb je stage gelopen en wat voor stage was het (meeloopstage of afstudeerstage)?
Dit was mijn afstudeerstage van 20 weken. Naast afstuderen heb ik ook een aantal meewerktaken opgepakt.

Wat hield je stage in bij Groothuis Bouwgroep (werkzaamheden/afstudeeronderzoek)?
Mijn afstudeeronderzoek ging over de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van de medewerkers van Groothuis Bouwgroep. Ik heb onderzocht hoe Groothuis ondersteuning kan bieden om de vitaliteit en inzetbaarheid te verbeteren door middel van een tevredenheidsonderzoek. Uit deze meting kwam naar voren dat de tevredenheid op dit moment al heel hoog is, maar er kwam ook uit dat er veel onderwerpen zijn waarin Groothuis zich nog kan verbeteren en hoe zij dit kan doen.

Ik vond het erg leuk om het onderzoek uit te voeren. Wat ik lastig vond is dat je eerst alles op papier moet zetten, terwijl je eigenlijk al wel aan de slag wil. Gelukkig heb ik het onderzoek met een mooi cijfer afgerond en dus geslaagd! En nu kan ik ook werkelijk met de resultaten en adviezen uit het onderzoek aan de slag, want ik heb een contract aangeboden gekregen! Ik ben tegenwoordig HR-medewerker bij Groothuis Bouwgroep en daar ben ik heel blij mee.

Hoe heb je de stage ervaren bij Groothuis Bouwgroep?
Heel leuk! Groothuis heeft mij echt de kans geboden om mee te werken in het bedrijf. Zo leer je het bedrijf en de medewerkers goed kennen. Aan het onderzoek wordt echt een vervolg gegeven, waardoor je echt medewerker voelt en geen stagiair. Ik voelde mij onderdeel van een leuk team!

Wat vond je het leukst tijdens je stage bij Groothuis Bouwgroep?
Wat ik het leukst vond, was het benaderen van de medewerkers voor het tevredenheidsonderzoek. Mijn doel was de medewerkers goed te leren kennen, maar ook dat het onderzoek zo goed mogelijk ingevuld moest worden. Hier komt ook nog een stukje marketing aan te pas, om die draagvlak te creëren. Zo moet je jezelf vertegenwoordigen van de afdeling HR en jezelf dus zichtbaar maken in de organisatie, zodat mensen ook jou weten te vinden!

Wat vond je van de StudentBoard?
De StudentBoard was echt een toevoeging aan de stage, vond ik. Naast een gezamenlijke opdracht spreek je andere stagiairs en je kunt vragen hoe hun stage gaat.

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×