Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Werken bij Groothuis Bouwgroep
Onze inzet gaat verder, wat is jouw ambitie?

OranjeCafé

  • 15-05-2019 t/m 16-05-2019

Ter ere van het 60-jarig bestaan van Groothuis Bouwgroep hebben onlangs de eerste edities van het Oranjecafé plaatsgevonden.

De eerst twee edities van het OranjeCafé hebben plaatsgevonden op 15 en 16 mei. Tijdens deze middag vertelde Erik Hulzebosch over zijn ervaringen in de topsport. Tijdens de borrel liet Groothuis Bouwgroep iets zien van het bouwen anno 2019. In drie belevingsruimtes kregen de bouwpartners een indruk van actuele ontwikkelingen, met een blik op de toekomst. Samen met onze bouwpartners en Erik Hulzebosch hebben we een inspirerende en feestelijke middag beleefd!

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×