Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Werken bij Groothuis Bouwgroep
Onze inzet gaat verder, wat is jouw ambitie?

Familiedag

  • 18-05-2019

In het kader van ons 60-jarig bestaan heeft zaterdag 18 mei de familiedag van Groothuis Bouwgroep plaatsgevonden. Deze was georganiseerd voor medewerkers, familie van medewerkers en de bevolking van Genemuiden.

Op deze dag stonden er verschillende kraampjes waar van alles te koop was voor het Fonds Groothuis Bouwgroep, speciaal voor het project in Tanzania. Er waren verschillende spellen te doen (voor jong en oud) en er was een knutselhoek ingericht speciaal voor de jonge bouwer. De kinderen konden paardrijden en geïnteresseerden kregen de kans om kennis te maken met VR. Daarnaast was er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door het gebouw. Groothuis Bouwgroep presenteerde hierbij hoe zij anno 2019 bouwen. 

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×