Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Werken bij Groothuis Bouwgroep
onze inzet gaat verder, wat is jouw ambitie?

Ervaring: Frank van Pijkeren

  • 06-12-2018

Ik pas bij Groothuis omdat:

”Ik het prettig vind dat de doelstellingen elk jaar door de medewerkers zelf worden geformuleerd om het bedrijf verder te verbeteren”

Planvoorbereider Frank van Pijkeren

Frank van Pijkeren kwam in 2016 aan boord bij Groothuis Bouwgroep. Hij is ondertussen planvoorbereider, een nieuwe functie binnen het bedrijf. “Het leukste vind ik het bijeenbrengen van alle puzzelstukjes, zodat we optimaal voorbereid aan een project beginnen”, zegt de Zwollenaar.

En in die stad is Genemuiden niet direct de meest voor de hand liggende plaats om te werken. “Ik denk dat veel Zwollenaren niet weten dat hier zo’n uitgebreid bedrijfsleven bestaat. Misschien denken ze ook dat er een groot cultuurverschil is. Wat mij betreft niet terecht: volgens mij passen Zwollenaren hier prima. En Genemuiden is dichtbij. Soms ga ik op de fiets naar het werk en regelmatig op de motor.”

”Medewerkers krijgen de kans om door te groeien”

Frank is zelf kortom blij met de overstap naar Groothuis Bouwgroep. “Binnen het bedrijf heerst een open cultuur en de onderlinge samenwerking is heel goed. Je krijgt hier alle ondersteuning die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen. Medewerkers hebben de kans om door te groeien. En het bedrijf staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Vooraf dacht ik dat een familiebedrijf een wat gesloten cultuur zou hebben, maar daarvan is hier geen sprake. De openheid is groot. Prettig vind ik zelf de doelstellingen die elk jaar door de medewerkers zelf worden geformuleerd om het bedrijf verder te verbeteren.”

De Zwollenaar is de eerste planvoorbereider bij Groothuis Bouwgroep. Volgens Frank past dat bij de ontwikkeling van het bedrijf. “Van aannemer worden we steeds meer aanbieder. En als je iets aanbiedt, moet je instaan voor de kwaliteit en voor een optimaal proces. Samen met collega’s zorg ik dat voor een project bijvoorbeeld de kosten, risico’s en planning goed in kaart zijn, zodat je tijdens de bouw niet meer tegen verrassingen aanloopt. Ik vind dit een heel dynamische en leuke functie.”

Ook een functie waarin hij zichzelf nog kan ontwikkelen, vindt Frank.

“Ik ben op een goede manier kritischer geworden en zoek goed uit of aangedragen informatie ook echt klopt. Niet uit wantrouwen, maar om de kwaliteit van ons werk nog beter te maken.”

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×