Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Werken bij Groothuis Bouwgroep
Groothuis Bouwgroep breidt De Weerd Logistics voor de tweede keer uit

Grootspraak: Uitbreiding De Weerd Logistics

  • 29-11-2018

Groothuis Bouwgroep breidt voor de tweede keer het pand van De Weerd Logistics in Zwolle uit. Dit keer wordt het warehouse op Industrieterrein Hessenpoort in omvang verdubbeld. “De vorige samenwerking met Groothuis Bouwgroep is ons uitstekend bevallen. Dan is het logisch dat je nu weer contact opneemt…”, zegt directeur Hans Peter de Jong.

Derde generatie: De Weerd

Hoewel zijn achternaam anders doet vermoeden, geeft Hans Peter wel degelijk leiding aan een familiebedrijf. Hij nam De Weerd Logistics in 1996 over van zijn schoonvader. “Wij zijn de derde generatie: opa begon het bedrijf in 1932 in Veessen. Toen nog als ouderwetse bodedienst tussen Deventer en Zwolle. Hij vervoerde alles wat maar vervoerd moest worden”, vertelt Hans Peter.

Ruimte om te groeien

Tegenwoordig rijdt De Weerd vooral op de Benelux. Via een vestiging in Heerde kwam het bedrijf in 2009 in Zwolle terecht. Nieuw industrieterrein op de Veluwe is schaars en dus kwam de Hessenpoort in zicht. De locatie vlakbij de A28 is voor een vervoerder ideaal. “Bovendien hadden we hier ruimte om verder te groeien. Dat bleek twee jaar na de verhuizing al het geval. En door een gestaag uitbreidende klantenkring zetten we nu de volgende stap. Daardoor kunnen we ook al het werk in eigen huis houden: uitbesteden aan externe partijen is dan niet meer nodig.”

Dat de oranje bouwketen van Groothuis Bouwgroep op het terrein staan, is voor Hans Peter min of meer vanzelfsprekend. “Bij het project in 2011 bleek dat we veel overeenkomsten hebben. Net als wij is Groothuis een familiebedrijf met een platte organisatie. Wat me vooral aansprak is dat ze zoveel mogelijk met eigen mensen werken en niet voortdurend ZZP’ers inhuren. Voor mij gaf dat echt de doorslag. Eigen medewerkers zetten net een stapje extra en dat zie je uiteindelijk terug in het resultaat.”

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×