Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Werken bij Groothuis Bouwgroep
onze inzet gaat verder, wat is jouw ambitie?

Ervaring: Rick Kijk in de Vegte

  • 29-11-2018

Ik pas bij Groothuis omdat:

”Ik de drive om het elke dag een beetje beter te doen deel met Groothuis”

Uitvoerder Rick Kijk in de Vegte

Ik ben Rick Kijk in de Vegte, uitvoerder bij Groothuis. Tijdens mijn deeltijdstudie HBO Bouwkunde ben ik hier ingestroomd. Ik woon in Oudleusen en voor mij is de reisafstand prima te overzien. Tijdens mijn sollicitatiegesprek hebben we de mogelijkheden besproken voor mij binnen de organisatie. Mijn voorkeur lag al bij uitvoering, maar i.v.m. school hebben we een bewuste keuze gemaakt dat ik eerst op de werkvoorbereiding terecht kwam.

De gedrevenheid van de mensen zowel op kantoor als op de bouw sprak mij meteen aan. Ik wilde van begin af aan leren en me ontwikkelen. Die mogelijkheid krijg ik hier.

Van werkvoorbereider naar uitvoerder op de bouw

Na twee jaar opleiding kwam ik erachter dat mijn hart echt op de bouw ligt. Zowel de contacten die je op de bouw hebt als ook het bouwen zelf. Op kantoor bouw je visueel, buiten bouw je in werkelijkheid en daar ligt mijn passie. Resultaat zien van wat ik doe en het meewerken doe ik graag.

Zo ging ik van werkvoorbereider naar uitvoerder op de bouw. In het begin vond ik dat best even een lastige positie. Als jongen van kantoor ineens op de bouwplaats aan het werk. Maar het ging gelukkig goed en ik voelde me ondersteunt bij deze stap. Ik heb seniors aan mijn zijde die me helpen ontwikkelen. Dat is bij Groothuis echt prettig. Iedereen wil elkaar graag verder helpen. Ik vind dat een prettige werksfeer.

Ontwikkeling bij Grootbouw Bouwbedrijf

Groothuis is geen traditioneel bouwbedrijf. In mijn ogen uit zich dat onder andere in dat de bouwplaats inrichting altijd goed voor elkaar is. We plannen Lean en bereiden de werken goed voor, om op de bouw een juist proces te creëren. We werken met iPads voor kwaliteitsborging met het programma Ed-controls. We bouwen professioneel, kwaliteit staat altijd voorop. We werken conform grote aannemers maar wel vanuit een hecht familiegevoel.

Alles wat we doen, doen we samen en dat komt het resultaat ten goede. Ook in het mensen begeleiden komt die professionalisering terug. We hebben een gezamenlijke drive om het elke dag een beetje beter te willen doen. Ik ben persoonlijk blij dat ik vanuit Groothuis de ontwikkelmogelijkheden heb gekregen en de begeleiding in mijn traject om uitvoerder te worden. En ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×