Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Werken bij Groothuis Bouwgroep
onze inzet gaat verder, wat is jouw ambitie?

Ervaring: Michael Santbergen

  • 29-11-2018

Ik pas bij Groothuis omdat:

”Ik naast student ook collega ben en volledig mee draai in een team”

Student Michael Santbergen

Ik ben Michael Santbergen, student HBO Bouwkunde en woon in Zwartsluis. Ik zit sinds een jaar bij Groothuis. Ik ga 2 dagen naar school en zit 3 dagen hier op kantoor. Via school ben ik aan Groothuis gekomen. De locatie sprak me meteen heel erg aan, het is maar 6 km van mijn woonplaats. Toen ik het kantoor voor het eerst zag dacht ik, wauw! Ik had na mijn kennismakingsgesprek meteen een positief gevoel. Ik heb een rondleiding gekregen over alle afdelingen en een praatje met een aantal mensen gemaakt. De eerste klik was er; het voelde direct goed.

In mijn rol binnen Groothuis houd ik me bezig met werkvoorbereiding en 3D tekenen. Dat ik voor dit bedrijf gekozen heb heeft er mee te maken dat het een innovatieve organisatie is op BIM gebied. Daar wil ik graag verder op in tijdens mijn stage en hier heb ik daar mogelijkheid voor.

Naast het kloppend maken van tekeningen voor de bouwplaats, heb ik ook veel mailverkeer en onderhoud ik het contact met onderaannemers. Geen werkdag is hetzelfde omdat er zoveel verschillende projecten en dus tekeningen te maken zijn. Je moet je wel flexibel op kunnen stellen. Het kan voorkomen dat je midden in een taak zit maar er een belletje tussendoor komt dat ineens prioriteit heeft dan moet je daar dus op kunnen schakelen.

Wat ik onderscheidend vind aan Groothuis is dat als ik hier initiatieven aandraag er ook serieus naar gekeken wordt. Er is ruimte voor ideeën of je student bent of dat je er al jaren werkt en ik vind dat ze daarin voor lopen. Ik ben hier echt een persoon en geen nummer. Ik merk bijvoorbeeld dat tekenen mij goed af gaat en dat ik daar nu ook meer voor ingezet word.  Voor mij een enorme ontwikkelingsmogelijkheid.

Ook krijg je vrijheid in de vorm van je eigen projecten waar je invulling aan mag geven. Goed voor de ontwikkeling van je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Van je fouten mag je hier leren, je staat namelijk nooit alleen. Ik heb altijd een fijn team achter me staan die helpt waar nodig. Samen kom je overal uit. Elke week hebben we evaluatie over de stand van zaken van lopende projecten en hoe ver je er mee bent.

”Ik ben erg blij dat ik de opleiding kan volgen terwijl ik ook werk. Dit duaal traject werkt voor mij heel goed”

 

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×