Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie laten zien. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Werken bij Groothuis Bouwgroep
onze inzet gaat verder, wat is jouw ambitie?

Ervaring: Christian Karels

  • 29-11-2018

Ik pas bij Groothuis omdat:

”Ik net als mijn collega’s open sta voor de opbouwende feedback die je verder brengt”

Projectcoördinator Christian

Ik ben Christian Karels, werkvoorbereider en sinds kort ook projectcoördinator bij Groothuis. Vanwege een faillissement bij mijn vorige werkgever ben ik noodgedwongen op zoek gegaan naar een nieuwe werkplek. Dat ik in mijn werk wilde tekenen wist ik zeker, ik vind dat erg leuk en maak daarmee van mijn hobby mijn werk.

Groothuis Bouwgroep kwam op mijn pad. Eerlijk gezegd had ik nog niet eerder van Groothuis gehoord.  Ik heb een heel fijn eerste gesprek en rondleiding gehad. De erkenning dat ik jong ben en nog moest leren gaf mij direct vertrouwen. Na de indiensttreding ging meteen mijn groeiplan lopen. Het nakomen van gemaakte afspraken en duidelijkheid vind ik erg belangrijk en prettig, het past in de rode lijn van Groothuis.

Ik ben bij een hele leuke club mensen terecht gekomen. Hier zit humor! Zijn er een keer strubbelingen dan zitten we diezelfde dag nog bij elkaar om het uit te praten. Open feedback geven doen we hier sowieso. Collega’s zijn behulpzaam en het gevoel van ”we doen het samen” leeft hier enorm. Iedereen denkt mee en we hebben allemaal de drive om ons werk steeds beter te doen. We werken allemaal volgens dezelfde methode, maar wel met de mogelijkheid jouw weg te vormen. Binnen de kaders is er veel ruimte voor eigen inbreng.

Bij Groothuis ben ik begonnen als werkvoorbereider waarbij ik heel veel tekenwerk verricht. De tekeningen stem ik af met alle betrokken partijen binnen het project. Ik maak als het ware de handleidingen voor de bouwpakketten die vervolgens op de bouw in elkaar gezet worden. Sinds kort begeleid ik de projectcoördinator intern en zorg dat alle vraagstukken en afstemming op de juiste weg geleid worden.

Met doorzettingsvermogen en een proactieve houding kom je binnen Groothuis erg ver. Er wordt je een veilige omgeving geboden waarbinnen je heel veel kunt leren. Op die manier bereik je heel veel!

Geen geschikte vacature kunnen vinden? Wij houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze jobalert of neem contact op met de afdeling HRM.
Wat is een jobalert?

Praesent accumsan cursus ante. Pellentesque odio odio, euismod vitae, pharetra quis, bibendum et, augue. Nam consectetuer. Praesent eu lorem sit amet neque euismod malesuada.

Proin viverra turpis at urna. Nunc posuere pulvinar augue. Suspendisse eros tortor, rhoncus a, varius a, gravida ut, justo.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×